Tom van der Meer

Verzekeringen en Hypotheken

Uitvaartverzekering Leiden

Uitvaartverzekering Leiden

Een uitvaartverzekering is een verzekering waar u vast niet 1-2-3 aan denkt om af te sluiten, zeker als u nog jong bent. Maar wist u dat de premie van een uitvaartverzekering bijzonder laag is, zeker voor mensen onder veertig jaar? Echter, ook niet meer piepjonge mensen kunnen een betaalbare uitvaartverzekering afsluiten. Tom van der Meer kan u adviseren over de verschillende uitvaartverzekering mogelijkheden. Schroom dan ook niet om contact op te nemen voor een goed advies over uitvaartverzekeringen.

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering is een verzekering die meestal een vooraf overeengekomen geldbedrag uitkeert bij het overlijden van de verzekerde persoon. De uitvaartverzekering is in feite een levenslange overlijdensrisicoverzekering.

Natura Uitvaartverzekering

Het is tevens mogelijk een natura-uitvaartverzekering af te sluiten. Deze vergoedt de kosten van de uitvaart, ongeacht de hoogte. De grafrechten en de kosten voor een grafsteen of urn vallen echter meestal niet onder de dekking. De reden hiervoor is dat er per plaats grote verschillen bestaan in deze kosten.